Ahşap Merdiven

img

 

 

Ahşap merdiven denilince akla ilk eski kültürler gelir. Eski zaman insanları ahşap kullanılırdı bunun sebebi ise sağlıklı ve dayanıklı olması. Tarihimizde o kadar çok örnekler var ki, olağanüstü muhteşem şekillerde tasarlanmışlar. Günümüzde ise insanlar önce görselliğe önem verirler. Görsellik açısından ahşap merdivenler çok güzel bir görünüm sağlar, şık ve zariftir. Evinize daha bir sıcaklık katar, huzur verir. Tam anlamıyla evinizi tamamlayan bir köşedir.

Sağlığınıza gelince hepimiz biliriz ki ahşap hijyen açısından mükemmel bir malzemedir.  Doğal bir yapısı olduğundan evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. . Çocuklarımız  bizim en değerli varlıklarımız. Onların sağlığı çok önemli. Biliyoruz ki çocuklar merdivene tırmanmayı çok severler tabiiki bir ebeveyn yardımıyla . Kir tutmaz, mikrop barındırmaz bu nedenle ahşap çocuklarımız için en ideal üründür.

 Ahşap merdivenlerin ömrü uzundur.  Yeter ki uygun bir temizlik yapılsın bu onun sağlığı açısından da çok önemlidir. Olası bir depremde bile sizin güvenliğiniz açısından mükemmel bir doğal üründür. Düşünsenize bir ağaç nasıl bir doğal afete dayanabiliyor, ahşapta böyle bir şey dir. Sizi kolay kolay yarı yolda bırakmaz. En küçük bir zedelenmede bile kolayca tamir edilir. O diğer ürünler gibi sizin bütçenize zarar vermez. Hani evinizde ahşap merdiven dedik ya sadece iç mekanda değil dış mekanda da çok kullanışlıdır.

Eviniz ister modern ister klasik olsun hiç fark etmez, ahşap her eve uyan bir yapıdadır. Siz nasıl bir tasarım isterseniz uzman ekibimiz tarafından hazırlanır ve sizin onayınıza sunulur. Ahşap merdiven evinize öyle bir görsellik katar ki etrafında ne varsa gölgede bırakır. Ahşap merdiven modellerimizi inceleyip, evinize uygun modelimizi seçebilirsiniz.  Biz sizin isteklerinizi en doğru şekilde yerine getiriyoruz. Mekana uygun döner, dik veya dönüşlü hangisi gerekiyorsa onu tasarlıyoruz. Ölçümleri titizlikle yapılır, her şey hesaplanır yani basamak sayılarının ne kadar olması gerektiği, basamakların genişlikleri adıma göre tasarlanır. Bir merdivenin insanı  yormayacak şekilde yapılması çok önemlidir. Biz sizlere bu güveni verebilmek için elimizden geleni sizin isteklerinizin doğrultusunda itina ile yapıyoruz.