Asma Merdiven

img

 

 

Dubleks evler eminiz ki herkese daha çekici gelmektedir, bunun bir sebebi ise merdivenlerdir. Tarzıyla ve duruşuyla göz kamaştıran merdiven modeli asma merdivenler etrafına bambaşka bir hava ve estetiklik katmaktadır. Merdiven firmaların kendilerine has modelleriyle karşımıza bir çok yerlerde çıkmaktadır. Evlerde, işyerlerinde, villalarda vs. modern yapısıyla harika bir merdiven stilidir.

 

Asma merdivenlerin bir çok modelleri olduğu gibi bir çok malzemelerden de üretilmektedir. Modern görünümüyle asma merdivenler ahşap basamaklarla da üretilmektedir. Arzu edilen ve mekânlara uygun ahşap renkleriyle tasarlanmaktadır.

Asma merdivenlerin basamakları duvarın içine yerleştirilen desteklere monte edilmektedir. Tehlikeli gibi görünse de dayanıklı sağlam yapıya sahiptir, kesinlikle sarsılma ve esneme gibi bir durum olmamaktadır.

Bir çok tasarıma imza atan asma merdivenlerin bir modeli ise eğer geniş bir merdiven boşluğuna sahipseniz halat görünümlü korkuluklarla tavana asılan bu merdivenlerin sadece merdiven amaçlı değil dekorasyon olarakta kullanılmaktadır. Asma merdivenin bir tarafı duvara bakıyorsa, basamakların bir tarafı daha geniş tutularak raf haline getirilip bir kitaplık olarak tamamlanmaktadır. Bu stil merdiven evinizin dekorasyonunu tamamlayarak estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Elbette sadece bu stil asma merdiven yalnız değildir daha anlatamayacağımız bir çok stiller mevcuttur. Kendi tasarımlarınızı merdiveninizi yaptıracağınız firmaya iletebilirsiniz.

 

Ahşap asma merdiveninizin basamaklarını kaliteli malzemelerden üretiriz ve hiçbir şekilde çizilme, esneme, deforme yaşamazsınız ve merdiveninizi uzun yıllar bakım yapmadan kullanabilirsiniz.

Asma merdivenlerinize dekoratif amaçlı korkuluk yapabilir ve duvar tarafına emniyet ve güvenlik açısından küpeşte yerleştirebiliriz ve bu sayede tutunarak merdiveninizi inip çıkabilirsiniz. Tabii isterseniz merdiven boşluğunuza dekoratif amaçlı değil güvenliğiniz içinde korkuluk yapabiliriz. Fakat baktığınızda bir çok asma merdivenlerde yeni trend korkuluksuz olmasıdır.

Ahşap basamakları istediğiniz modellerde ve renklerde üretmekteyiz. Sizin yapacağınız merdiveninizi yaptıracağınız yere boşluk bırakmak ve gerisini bize bırakmanızdır. Biz adresinize gelip uzman ekiplerimizle gereken hesaplamaları yapıp, basamak sayısını hesaplayıp dilediğiniz model merdiveni yine uzman ekiplerimizle en kısa sürede titizlikle üretiriz. Daha sonra asma merdiveninizi itinayla hiçbir yere zarar vermeden monte edip sizin beğeninize sunarız.

Sitemizi ziyaret edip merdiven modellerimizi daha yakından inceleyebilir ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.