Çelik Döner Merdiven

img

 

Estetik ve farklılık yaratan döner merdivenler bir çok modellerden ve malzemelerden oluşmaktadır.

Her ev ve işyerlinin dekorasyonlarına uygun şekilde yapılan döner merdivenleri birde çelik profillerle düşünün. Modern bir görünüme sahip olan çelik döner merdivenlerin basamaklarını ahşapla tamamlayarak daha şık ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Döner merdivenlerin merkezine bir boru kullanılarak, etrafında dönen çelik profiller ve daha öncede belirttiğimiz gibi üzerine ahşap basamaklardan oluşan merdiven türüdür.

Bu merdivenler klasik döner merdivenlere göre daha farklı bir görünüme sahiptir. Müşterilerin isteği doğrultusunda çelik profilleri ahşap ile kaplanır ve komple ahşap görünümlü bir döner merdiven elde edilmiş olur. Ahşapla kaplanan profil ve ahşap basamaklar dilediğiniz renkte olabilir, isterseniz koyu isterseniz açık renklerde olabilir. Size tavsiyemiz merdiveninizin rengi, elbette mekânınızın dekorasyonuna uyumlu olması gerekmektedir, fakat karanlık bir yerde ise yani fazla ışık almıyorsa açık renkleri tercih etmeniz böylece daha geniş ve ferah görünüm elde edersiniz.

Çelik döner merdivenlerin yükseklikleri genelde 280-300 cm arasında olmaktadır. Bu merdivenler atölyede üretilip hazır hale geldikten sonra istenilen mekâna monte edilmektedir. Çelik döner merdivenlerin monte edilecek yerinin kare ya da daire şeklinde boşluk olması gerekmektedir ve üst katın tamamen açık olması gerekmektedir.

 

Mekânın şekline göre bu merdivenler ya saat yönünde ya da tersine üretilmektedir.

Dar alanlar içinde bu merdiven modelleri idealdir. Hem yerden tasarruf etmiş olursunuz hem de şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

 

Çelik döner merdivenlerin görünüşü belki emniyetsiz gibi görünebilir fakat işini iyi yapan ve güvenilir firmalara yaptırırsanız merdiveninizi paslanmaz çelikten ve dayanıklı malzemelerle üretip sağlam merdivenler elde edilir ve sizde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kısacası bu model merdivenlerde diğer merdivenler gibi dayanıklıdır. İniş ve çıkışlarda kesinlikle bir sarsılma, sallantı hissetmeden güvenle kullanabilirsiniz.

 

Yıllardır merdivenlerimizi kaliteli malzemelerle ve uzman ekiplerimizle üretmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin bize olan güveni ve bizimde sizlerin memnuniyetini sağlamamız sayesinde bugünlere gelebildik. Sizlere bizi tercih ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Sitemizi ziyaret edip bütün merdiven modellerimizi inceleyebilir, daha detaylı bilgiler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 

.