EV İÇİ MERDİVEN

img


Modern yapılarda ki dubleks evlerde son moda tasarım merdivenler  kullanılmaktadır. 
Genelde iki kat arasındaki bağlantı olarak verilen merdivenler; sıradan bir evi  muhteşem kılan güçlü bir detay olarak önemli mimari özelliklere sahiptirler. 

Geleneksel bir merdiven yenilemesi, kişisel tarzınızı tanımlamanıza ve sergilemenize yardımcı olabilir.

Eşsiz malzemelerle klasik bir merdiven tasarımı ekleyerek veya mevcut bir yapıyı yeni dekorlarla güncelleyerek, genel görünümünü kolayca değiştirebilirsiniz. 

Sitemizden merdiven resimlerine göz atabilir ve daha büyük fikirler için bilgi alabilirsinizhttps://www.klasikmerdiven.com/

Geleneksel merdivenlerin görünümü evinizin geri kalan kısmı ile koordine edilmelidir, bu nedenle geleneksel ve modern gibi çarpıcı biçimde farklı stilleri karıştırmaya çalışmak doğru olmaz

Ev içi merdivenler için, halı ve taş popüler geleneksel malzemelerdir, metal veya kayan ahşap basamaklar ise trend seçenekleri arasındadır. Merdiven parmaklıkları genellikle fazla sevmemekle birlikte, yaratıcılığınızın akmasına izin verdiğinizde gerçekten mükemmel bir tasarımlarda görmek mümkün olabilir. korkuluk aralıklarının sık olmasına merdivenlerin güvenli iniş sağlayıp sağlamadığına dikkat etmek gerekmektedir

İki zıt stilin eşleştirilmesi önerilmez; fakat ray ve sırt stillerini karıştırmak durumunda kalındığında ise çarpıcı bir etki yaratabilir; Örneğin, endüstriyel tarzda bir ray, ahşap izleri çağdaş hale getirmeye yardımcı olabilir veya süslü metal korkuluklar, Akdeniz'deki taş izlerin artmasına yardımcı olabilir. 

Tam halı yaymayı istemiyorsanız, merdiven koşucuları tarzınızı karıştırıp altındaki malzemeyi korumanın kolay bir yoludur. 

Sonuçta, görünüş önemlidir fakat öncelikle fonksiyonel merdivenler yaratmayı düşünmelisiniz. 

Ayrıca evin kullanım alanını azaltmaması hatta bazı alanları kullanılmaz hale getirmemesi için merdivenlerin boyutları ve konumlandırıldığı yerler çok önemlidir.

Küçük çocuklarınız varsa, açık korkuluklar veya sert metal basamaklar bir güvenlik tehlikesi oluşturabilirken, köpekler ve yaygın hane halkı trafiği ahşabı çizebilir. 

Ailenizin ihtiyaçları için ideal olabilecek birkaç klasik merdiven fikrinin dışına çıkıp, yaratıcı ve tarzdaki malzemelerden i oluşan ürünleri görmek hoşunuza gidecektir. Bunun için uzlaşı bulmak veya tasarımcı ile koordine olup evinize yeni bir soluk getirmek için bizimle irtibata geçin.

Sitemizden merdiven resimlerine göz atabilir ve daha büyük fikirler için bilgi alabilirsinizhttps://www.klasikmerdiven.com/