Helezon Merdiven

img

Helezon Merdiven

Helezon merdiven döner merdiven demektir. Çok eskilerden günümüze günümüze kadar ulaşmıştır. Gün geçtikçe modernleşen bir merdiven türüdür. Artık büyük şehirlerde dubleks dairelerin çoğalmasıyla günümüz insanları da helezon merdivenlere rağbet etmektedir. Görsellik ve şıklık açısından bu merdivenler ahşap basamaklar sarmal olarak monte edilir ve tek yada çift omurgalı olarak imal edilir. Küpeşte ve dikmeleri yatay koruma çubukları ahşaptan merdiven sitiline uygun olarak imal edilir.

 

Helezon merdiven genel olarak çatı katını birleştirmek için tasarlanmıştır. Fakat dediğimiz gibi artık normal dubleks dairelerde de kullanılıyor.

Helezon merdivenler ahşaptan imal edildiğinde daha şık ve zarif bir görünüm sağlar. Bu merdivenlerin çok farklı tasarımları mevcuttur. Örneğin sallanır merdiven görünümünde, sanki iplere asılı şekilde duruyormuş gibi, bunun gibi bir çok tasarım vardır. Helezon merdivenler evinize görünüm açısından güzellik katar ahşaptan imal edildiği içinde sağlamdırlar. Bu merdivenlerin bakımı da çok kolaydır ve uzun ömürlüdür.

Bu merdivenler kaliteli ahşaptan yapılırsa esneme yapmaz kolay kolay çatlama problemi yaşanmaz ve neme dayanıklı olurlar. Seçiminiz bu merdivenlerden yana olursa evinize gelen konuklarınızın da gözlerini kamaştırır.

 

Helezon merdivenler etrafındaki diğer eşyaları gölgede bırakır. Evinize veya asma katlı işyerlerinize yaptıracağınız döner merdivenler size yerden de tasarruf sağlayacaktır. Firmamızın size sunacağı kaliteli malzemelerden tasarlanan bu ürünün kataloğunu inceleyebilir ve tasarımınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Firmamızda sizin merdiveni n yapılmasını istediğiniz yeri inceleyip boşlukları ve basamakları hesaplayıp sizin beğeninize sunacaktır. Uzman ekibimizce sizin de onay verdiğiniz tasarım modelinin üretime aktarılır. Üretim hattımızda üretimin yapılmasının ardında uzman ekibimizce montajı yapılır.