Katlanır Çatı Merdiveni

img

 

Evinizdeki çatı katına çıkmak için modern ve estetik katlanabilir bir çok çatı merdivenleri bulabilirsiniz. Klasik ahşap katlanabilir çatı merdivenleri en çok tercih edilenlerin arasındadır. Ahşap çatı merdivenlerinin kullanımı çok rahattır ve basit bir mekanizmaya sahiptir, özel çubuğuyla merdiveni indirip rahatlıkla açabilirsiniz. Doğal görünümlü bu merdivenler fazla yer kaplamamaktadır, bu sayede yerden de tasarruf sağlamaktadır.

Basamakları oldukça rahat olan bu merdivenler 150 kg kadar taşıyabilme kapasitesine sahiptir.

Sizin yapmanız gereken çatı çıkışının ölçüsünü almak ve firmamıza bildirmek. Biz gerekenleri yapıp merdiveninizi dilediğiniz gibi hazır hale getirmekteyiz.

Eğer tereddütte bulunursanız ölçümler firmamız tarafından alınabilmektedir, içinde bulunan kullanım kılavuzu sayesinde merdiveni kolaylıkla monte edebilirsiniz ve dilerseniz bu işlemi bizde yapmaktayız. Merdivenin kapağını da dilediğiniz renkte yapabilmekteyiz.

Ahşap çatı katı merdivenleri çok dayanıklı olup, defalarca açılıp kapanmasına rağmen uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz.

Metal katlanır çatı katı merdivenleri de ahşap merdivenler kadar kullanışlıdır. Hoş ve modern görünüme sahip olan bu merdivenler sayesinde yerden tasarruf edeceksiniz.

Yapmanız gereken merdivenin monte edilecek yeri yanı çatı çıkışının ölçüsünü almaktır. Bu merdiven sayesinde rahatlıkla ve güvenle çatı katınıza çıkabileceksiniz.

Son zamanların en çok tercih edilen çatı katı merdiveni olan teleskopik çatı merdiveni şık ve modern görünüme sahiptir. Bu merdivenlerin kullanımı da diğerleri gibi basittir. Özel çubuğuyla kolayca indirebilirsiniz ve kademe kademe inmektedir. Teleskopik merdivenler yapısı gereği çok hafiftir ve oldukça sağlam ve dayanıklıdır.

Bir başka model ise makaslı çatı merdivenleridir. Bunların diğerlerinden farkı ise sessiz motoru sayesinde otomatik inmektedir, manuel olarak ta kullanabilirsiniz. Önüne engel çıktığında da otomatik olarak durabilmektedir.

 

Biz firma olarak yıllardır merdivenlerimizi kaliteli malzemelerle ve uzman ekiplerimizle birlikte üretmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önde gelmektedir. Sitemizi ziyaret edip merdiven modellerimizi daha yakından inceleyebilirsiniz. Sizlerin istekleri doğrultusunda merdivenleri tasarlamaktayız ve sizin beğeninize gururla sunmaktayız. Daha fazla ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz, elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırız.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.