Merdiven Çeşitleri

img

   Ev içlerinde bulunan merdivenlerin yapılış amacı bir kattan diğer kata iniş ve çıkışların kolay yapılabilmesi olup kullanılış işlevi dışında yapılırken dikkat edilmesi gereken bir hususta görüntü ve kolay temizlenebilir olmasıdır. merdiven malzemelerinden en iyisi tabi ki de ahşaptır. ahşap yüzyıllardır kullanılmakta olan ve kolay şekillendirilebilen bir maddedir. ahşabın o narin dokusu merdivenler ile birleştiği zaman hayran bırakan bir görüntü ortaya çıkmaktadır. ahşap denildiği zaman koyu kahve akla gelmektedir. gelişen teknoloji ile birlikte ahşabın renk skalası da oldukça genişlemiştir. beyaza yakın tonlardan koyu tonlara kadar bir çok rengi bir arada barındırabilmektedir. ahşabın merdivenleriniz de kullanılacak olan rengine karar vermek için sizlerin görüşleri bizler için çok önemlidir.
   Firmamız tarafından yapılacak olan bir merdiven için ilk olarak yapılması geren merdivenin kurulacağı bölgenin tespitidir. merdivenin şekli ve boyutunun kararı açısından bu çok önemlidir. yapılan keşif sonuncunda merdivenin her iki ucunun genel kullanım alanlarına çıkacak şekilde yapılan karar en uygun karardır. daha sonra merdivenin yapılacağı şekil belirlenmektedir. merdiven şekilleri oldukça fazladır. merdiven şekillerine örnek vermek gerekirse L dönüşlü merdiven, beton üzeri merdiven, U dönüşlü merdiven,döner merdiven, fıçı merdiven, özel tasarım merdiven , G merdiven , düz merdiven ve çelik merdivenlerdir.
  Sizlerde evlerinizde yapılacak olan merdivenlerin güven ve ustalıkla bir sanat eserine dönüşmesine şahit olmak istiyorsanız. klasik merdiven . com internet adresimizde bulunan telefon numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.