Merdiven Fiyatları

img

    Merdiven seçiminde en önemli husus merdivenin kurulacağı bölgenin tespiti olup yapacak firmanın da bu işin içinde ne kadar bulunduğudur. ekibinde profesyonel ve işi bilen ustalar çalıştıran klasik merdiven uzun yıllardır bu işin içinde bulunmaktadır. ilk başlarda ahşap ile ilgili farklı sektörlerle de ilgilenmiş olup sonradan sadece ahşap merdiven üzerine yoğunlaşmıştır. ilk ve tek sadece ahşap merdiven üzerine çalışan bir firma olan klasik merdiven ahşap malzemesi üzerinde yoğunlaşmıştır.
     Merdivenin evin içerisinde bulunacağı yerin seçimi de titizlik gösterilmesi gereken bir diğer husustur. Merdiven , evin ortak kullanım alanından bir diğer üst ortak kullanım alanına çıkıyor ise yeri idealdir. Bir diğer kriter merdiveninizin görünümü. Uygun ve kaliteli malzeme seçimi ile sizin isteklerinize cevap verebilen, şık ve konforlu bir merdiven, yapınıza değer katar.  Diğer bir husus merdiveninizin gereğinden fazla yer kaplamaması. Bu bağlamda işini iyi bilen firmamız , yaptıkları ön keşif ve taslak ön sunumlar ile sizi beklenmedik sürprizlerden korumaktadır. Malzeme seçimi konusunda sizlere alternatif üretmekle birlikte sunduğumuz basamak ve korkuluk modelleri ve renk alternetifleri ile, sizlere en uygun merdivenin tasarlanmasın aşamalarından imalat ve montaj aşamasına kafar her noktada tam iletişim halinde gönül rahatlığı ile sizlere hizmet vermektedir.
    Ahşap merdivenler evlere göre farklılık gösterdiğinden fiyatlar arasında da farklılıklar yaşanmaktadır. iyi ve kesin bir fiyat almak için keşif yapılması gerekmektedir. sizlerde evlerinizin dekoruna en uygun ahşap merdivene sahip olmak ve fiyat bilgisi almak için hemen şimdi bizlere ulaşarak bilgi sahibi olunuz.