Merdiven Yapımı

img

 Bu kadar kaliteli ürünler tasarlayan Klasik Merdiven Ekibi, bu kadar doğal merdivenler yapan, merdiven yapımın da en iyi malzemeleri kullanan , en kaliteli malzemeleri kullanan,toz tutmayan,temiz merdiven malzemeleri tasarlayan Klasik Merdiven Ekibi nasıl merdiven yapılır onu anlatacağız makalemizde. Merdiveni  Oluşturan  Bölümler ise;1- Üzerinde  basamakların  bulunduğu  eğimli  merdiven  kolu,
2- Merdiven  kolları  arasında  bulunan  yatay  merdiven  sahanlığı,
3- Merdivende  inip ? çıkma  güvenliğini  sağlayan  merdiven  korkuluğu.
    Bunlardan  merdiven  kolu  ve  sağanlık,  merdiveni  oluşturan  ana  bölümlerdir. Anlaşılacağı üzere üç ana bölümden oluşuyor ahşap merdiven.

Merdivenin yapılacağı malzemeyi seçtikten sonra şekil verip biçimlendirmek çok kolay bir iş. Merdiveni hangi üründen yapacağınıza karar verdikten sonra geriye merdiven yapmaya başlamak kalıyor. İstediğiniz ürünü şekillendirip, hangi model de merdiven olacaksa ona göre şekil vermek gerekli işlemleri uyguladıktan sonra ise renklendirmek ve süslemek kalıyor. Deneyimli ustalarımızla merdiven yapımı işlemimiz sürer.Bütün işlemler tamamlandıktan sonra da sizlere merdiven modelinizi sıkıntısız kusursuz teslim etmek kalır, merdiveniniz evinize yerleştirmek evinize istediğiniz merdiveni yapmak kalır.
Klasik Merdiven Ekibi olarak, hızlı ve kesintisiz çalışmak,müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, müşterilerileriyle daima ilgilenen, müşterilerinin sorunlarını çözüm odaklı çalışan tek lider en kaliteli merdiven sektörüdür. Klasik Merdiven Ekibi olarak, sizlere hizmet vermek bizim için en önemli görevimizdir. Sizlere hizmet vermekten büyük gurur ve onur duyuyoruz. Bizleri seçtiğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En doğru tercihinizdir Klasik Merdiven Ekibi. Sizleri mutlu etmek için buradayız.