Panel Kapı

img

Evinize, işyerinize kapı seçerken önce geniş bir araştırma yapmanız gerekir. Size önerimiz panel kapılar. Son zamanlarda panel kapılar Türkiye de çok rağbet görmekte. Panel kapılar bilinenin aksine çok sağlam kapılardır. Çoğumuz Amerikan kapılarının kağıttan yapıldığını sanıyoruz, aslında böyle bir şey yok. Ağaçtan olan iskeletin paneller takılır, daha sonra panelle iskeletin arasına dolgu malzemesi olarak kağıt petek kullanılır bu sayede kapılar o kadar sağlam olur ki yumrukla delinmez ve darbelere dayanıklıdır. Panel kapılar ergonomiktir, çürüme yapmaz, nemden etkilenmez ve çatlamaz size ve bütçenize zarar vermez.

Panel kapılar kolaylıkla ebatlanır. Bu kapıların montajı da kolaydır, duvarlarınıza hiç zarar vermeden takılabilir. Panel kapıların bir avantajı da her iki yöne açılabilir, bu da size yer tasarrufu sağlar. Kapıların bir özelliğide ister açınır-kapanır ister sürgülü olabilir. Sürgülü panel kapılar genelde mutfakta kullanılır. Panel kapıların 2,3,4 ve 6 göbekli modelleri vardır.

Görsellik açısından panel kapılar o kadar şık ve zariftir ki, evinize veya işyerinize istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Panel kapılar istediğiniz renklerde mevcuttur fakat en çok tercih edilen açık ve koyu kahverengidir. Eğer ki beyaz ve türlerinden seçerseniz sizin için temizlikte biraz sorun yaratabilir. Ama genel olarak panel kapıların temizliği çok rahattır. Dış yüzeyinin üstündeki madde sayesinde kolayca bir bez ile silinebilir.

Panel kapıların modellerini kendinizde tasarlayabilirsiniz, kendi eserinizi kendiniz evinizde yaşatabilirsiniz. İsterseniz camlı isterseniz düz veya desenli yaptırabilirsiniz. Eğer camlı kapı olursa oda da ışık alışverişi yapar.

Bu panel kapılar diğer kapılara göre daha uygundur. Tabii ucuz olması dayanıksız anlamına gelmez. Kapılar seri halinde özel olarak üretiliyor.

Size tavsiyemiz yapı marketlerdeki hazır panel kapılar almayın. Asıl sağlam olmayan bunlardır. Uzun süre dayanmazlar.

Gelin bize, bizi seçin. Size kataloğumuzu ve renk karterlerimizi sunalım. Beğenin kafanızda tasarlayın, bizde evinize veya işyerinize en uygun olan panel kapıları en uygun fiyata hazırlayalım. Uzman ekibimizle sizin istediğiniz modeli evinize veya işyerinize taşıyıp hiç sorunsuz zahmetsiz ve duvarlarınıza zarar vermeden monte edelim.