Parke Merdiven Kaplama

img

 

Kuşkusuz merdivenli evler herkese cazip gelmektedir. Çünkü merdivenler sadece yükselmek için değil dekor amaçlı da kullanılmaktadır. Merdivenli evler veya işyerleri harika bir görünüm içersindedir, adeta mekânın değerini arttırmaktadır. Bir çoğu merdivenlerini iç dekorasyonlarına göre tamamlatmaktadır. Buna açıklık getirmek gerekirse, merdivenlerinde kullandıkları yapı malzemesini mekâna uyumlu olması amacıyla seçmektedirler.

 

Örneğin klasik iç dekorasyona sahip bir evin veya işyerinin merdivenini ahşaptan yana tercih edenler epey fazladır. Modern dekorasyona ise açık renklerde ahşap kullanılarak korkuluklara çelik gibi malzemeler kullanarak modern bir hava elde edilmektedir. Elbette daha sayamadığımız bir çok örnekler mevcuttur, çünkü merdivenlerinizi dilediğiniz malzemeden yaptırma hakkına sahipsiniz. Nasıl ki evinizin veya işyerinizin dekorasyonu sizin karakterinizi ve zevkinizi yansıtmaktadır, merdivenlerde aynı şekilde sizi yansıtmaktadır.

 

Bir çok merdiven seçenekleri olduğu gibi, merdiveninizin basamaklarını laminat parke ile kaplatabilirsiniz. Mekânınızda kullandığınız laminat parkeyle uyumlu olarak merdiven basamaklarınız tamamlanabilmektedir, bu sayede merdiveniniz evinizin veya işyerinizin zemini ile bir bütün olacaktır.

Merdivenler tabiri caiz ise yoğun bir trafiğe bağlı olduğu için diğer yerlere göre çok daha çabuk yıpranabilir, bunu önlemek için kullanılacak laminat parke kaliteli olmalı ve çabuk çizilemeyen parke seçilmeli. Merdiveninizi bu nedenle tecrübeli merdiven ustalarına yaptırmanızı tavsiye etmek zorundayız. Merdiven yapımı titizlik isteyen bir iştir, güzel sonuç elde edebilmek için ve dayanıklı olması uzun yıllar kullanılabilmesi için kaliteli malzemeden yapılmalıdır.

Laminat parke merdiveninizi iyi kullandıktan sonra, size fazla masraf çıkarmadan ve uzun yıllar tamir gerektirmeden hizmet verecektir.

Laminat parke merdiveninizi yaptırmadan önce, merdiven basamaklarının şapı düzgün değilse bunu onarmanız gerekmektedir çünkü basamaklara oturtulan parkeler düz ve terazide olan bir zemine uygun tutkal ile yapıştırılmalı ki güzel sonuç elde edinebilmeli.

Laminat parkeli merdivenler estetik görümüyle etrafına sıcak ve huzurlu bir hava katmaktadır.

 

Sitemizi ziyaret edip bütün merdiven modellerimizi daha yakından inceleyebilirsiniz. Merdivenlerimizi kaliteden ödün vermeden deneyimli usta ekiplerimizle üretip siz değerli müşterilerimizin beğenine sunmaktayız. Daha fazla ve detaylı bilgiler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için tüm ekibimiz adına teşekkür ederiz.