Tasarım Tahta Merdiven

img

   Merdiven denilince akla herkesin evine yaptırdığı sıradan merdiven çeşitleri gelmektedir. klasik merdiven ailesi olarak bu sıradan merdivenen değişik fikirler getirerek özel tasarım merdivenler başlığı altında farklı tasarımlarımızı müşterilerimize sunmaktayız. klassik merdivene özel olarak geliştirilen bu yeni akım sayesinde evlerinizde farklılığı katmanız kolay bir hale gelmektedir.özel tasarım merdivenlerin genel özelliklerine bakacak olursak eğer sizlere bahsetmek istediğimiz bazı konular göze çarpmaktadır.
   Görselde de görülebileceği gibi özel tasarım merdivenler, merdivenin her basamağının  altına yerleştirilmiş bulunan ve basamak kenarlarrında gizlenmiş bir halde görüntü kirliliğini ortadan kaldıran led lambalardan yararlanılmaktadır. evlere özel bir hava katan bu özel tasarım merdivenler ahşabın o narin dokusunu ışık yansımalarıyla birlikte sunulduğunda esrarengiz bir hayranlık uyandırmaktadır.
   Özel tasarım merdivenler yeri belirlendikten sonra yapılacak diğer bir adım merdivenin şeklinin belirlenmesidir. bu merdiven şekilleri L dönüşlü merdiven, beton üzeri merdiven, U dönüşlü merdiven, döner merdiven, fıçı merdiven, G merdiven, düz merdiven ve çelik merdivendir. klsaik merdiven müşterileriyle beraber karar verdiği merdiven şekline göre özel olarak hesaplamalar yaparak en sağlıklı merdiveni hayata geçireceklerdir.
merdivenlerde hesaplamalar çok önemli olup merdiven hesaplamalarında yapılacak en küçük hata merdivenin hasarlı merdiven olmasına neden olmaktadır. mrdiven basamak yükseklikleri merdivenin kolay inilip çıkılmasını saplamaktadır. sizlerde iyi bir merdivene sahip olmak için klasik merdiven ile görüşerek bilgi sahibi olabilirsiniz. hayırlı günler dileriz.